Wasenge huteswa hapa?

Är swahili och betyder: Are gay people bothered here? Denna pärla och många andra har jag till mitt förfogande tack vare den fantastiska parlör jag fick av Ella innan jag åkte. Tack så mycket för det, ett par dar till och jag är flytande. Nu vill våra nya föräldrar skeppa in oss på våra rum, internatlivet är hårt, men ack så härligt.

segt internet, häftigt land

Inte ens han jag börja innan gunnar bröt sig in och skändade min unga och sköra blogg med sitt trash-talk-inlägg om mitt efternamn. Dock har denna unga domän ett större hot, nämligen bloggen wakawakaafrica med sitt skrämmande lika namn. Skaparen till den bloggen måste ha utövat extraction på mig när jag sov och snott mitt brilljanta namn. Har jag otur befinner den här personen sig på samma plats som jag, vilket skulle kännas lite segt... Annars har jag i dagarna passat på att flytta ner till afrika för att spendera kommande året på svenska skolan i nairobi. sen jag och Baltzar kom ner hit i lördags har jag spenderat den mesta tiden bakom skolans bastanta murar, en plats där vingresors semesterresort möter harry potter internatliv. Livet här är än så länge rätt lätt, men då har ju skolan inte riktigt dragit igång än.

Än så länge har våra excursioner varit begränsade till ett par promenader till the Junction, vårat lokala köpcentrum och en tur till en park känd för sina träd. Vad som nu var så speciellt med dessa träd var det få som begrep. desto roligare var den fotbollsmatch vi spelade med och mot ett gäng kenyanska kids. Bortsätt från personlen på skolan var det nog vårt första möte med några riktiga kenyaner. Matchen var kul men kort för min del, då min usla kondition inte görs sig särskilt bra på 1500 meters höjd.
förutom fotboll, bedrivs det tung ringdansande med afrikansk sång. något vi lagom svenskar bara kunde stå och gapandes titta på eller filma som jag. Efter söndagspromenaden drog vår otroligt bekvämma skolbuss vidare till en halväkta masajmarknad. Där blev jag blåst på ett par dåliga elefantliknande bokställ. Andra gjorde mer lyckade fynd, såsom gunnars ståtliga giraff.
Idag började förövrigt skolan, men det får jag gå in på senare. Usiku mwema!

Lite Kul Om Mig

Hej mitt namn är david horal, jag tycker att det är väldigt kul att göra anno gram på mitt efternamn "Horal". Om man trollar runt och lägger till bokstäver så kan man få det till nästan allt skoj
Exempel:
Horal + N - l = Horan
Horal + K + L - H = Korall
Horal - H =Oral
Horal - l = Hora
Ja, det var lite smått och gott om mig. :) Jag gillar att bjuda på mig själv...
tack och hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0